Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


New Life


Assalammualaikum reader!
Hime harap belum terlambat lagi untuk ucapkan "Selamat Menyambut Bulan Ramadhan".
Okay tajuk padal New Life? New Life macam mana?? Hmmm... okay new life Hime adalah sekarang Hime dikenal sebagai pelajar SMK Ibrahim, no more as student SMK Guar Chempedak. Hime sambung Form 6 dekat Ibrahim.

Dulu masa awal-awal nak masuk sekolah tu tersangatlah janggal sama sekali, sebab new place for me. but dalam oriantasi ramai lagi budak Guar yang dapat dekat situ, so Hime kawan dengan diorang je lah. Masa awal-awal masuk kelas R1 (Sains Fizik) serious tak kenal sapa sapa pun sebab kawan-kawan yang lain semuanya R2/R3 (Sains Biologi) tapi nasib baik lah ada jugak orang yang tegur nama dia Suhaiza. Rasanya kalau dia tak tegur Hime kan mesti Hime takdak kawan dalam kelas tu (biasa lah orang tak pandai bergaul memang tak pandai cakap dengan orang lain)

After a few day duduk dalam kelas R1 , Hime isi borang tukar aliran, Why?? sebab Hime dah tak boleh nak pergi dengan subjek sains maybe thats why ambik jugak borang tukar aliran tu. Hime masuk kelas Sastera, even takdak basic Ekonomi tapi Hime masuk jugak, and Alhamdulillah buat masa sekarang boleh ikut subjek eko. Sekarang dah sebulan lebih duduk dekat situ ramai orang yang Hime kenal. And I try to change, dari jadi pendiam nak tukar jadi orang yang bergaul dengan orang lain and i keep trying until now. \

Duduk dekat Ibrahim tu bukan nak boleh berulang dari rumah pi sekolah, so terpaksa lah hidup di asrama. Serious awal-awal duduk sana memang Hime homesick kot. punya rindu dekat rumah, mama abah. tapi bila lelama duduk dalam asrama dah kurang sikit homesick tu , tapi tiap kali minggu yang boleh balik tu memang excited tak terkatalah. Hehe

Okay lah thats all for now. Bye bye Assalammualaikum. :)

-Hime-