Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Stay Strong


Assalammualaikum yang sedang membaca .
Rasanya macam Hime dah lama tak update blog, nak kata busy tak busy sangat pun, maybe malas kot sebab kadang kadang kalau update blog pun bukan nak cerita pasal apa sangat pun.
Update blog selalunya sebab bosan, pastu kerja nak throwback kisah kisah cinta.

Sebenarnya Hime rindukan sekolah, rindu kawan kawan sekolah, rindu nak kena marah dengan cikgu sebab tak siapkan kerja sekolah (biasa lah bukan pelajar yang baik pun) . Ehh japp!! post tajuk "Stay Strong" apa yang nak stay strong nyee?? sebenarnya tajuk main letak je, bukan nak cerita pasal masalah pun. Ye lah selalu stay strong ni kerja nak cerita pasal masalah je kan? ye ke? Hmm... tak kisah lah apa apa pun Hime nak taip je apa yang ada dalam kepala otak Hime ni . Hehehehehe

...................................................................................................................................................

Okay otak dah tak tau nak taip apa so jadinya "......." je panjang. kbye memang takde benda dalam kepala otak ni yang nak di ceritakan. Assalammualaikum bye bye! *lambai tangan*


-HIME-