Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


2015



Assalammualaikum,

Hey it's already 2015 . Dah 19hb baru boleh update harap tak terlambat lagi nak wish Happy New Year kepada semua. Hehe Dah masuk 2015 ni maksudnya usia Hime semakin bertambah, walaupun tak official lagi Hime tetap kena berkelakuan matang sikit dari dulu . 

Now Hime busy dengan nak buat lesen kereta, Alhamdulillah 17hb haritu dah past test QTI 46/50 markah (Alhamdulillah) . Hari ni pulak keluar Pin untuk isi UPU, tapi bank BSN tak bukak lah pulak..Hadoiiiii!!!!! 

Sebenarnya Hime risau and tertanya tanya nak sambung mana, ramai kata kalau nak isi UPU tu kena betul betul sebab kalau salah, takut menyesal . Dah ramai senior(orang yang lebih berpengalaman) tanya Hime untuk sambung mana? selalu diorang suggest UITM, KPTM, and banyak lagi lah, Hime pun dah mula pening. Result SPM pun tak keluar lagi. Dah nak kena fikir bab sambung belajar.. >.<"

Hime just harap Hime boleh buat apa yang Hime suka ja, and Hime tak kan mengalah selagi apa yang Hime minat tu tak tercapai, Hime nak sampai ianya tercapai jugak . :) And Hime harap apa saja keputusan Hime buat boleh mengembirakan orang sekeliling Hime. Sebab Hime tak nak just only Hime yang happy tapi orang sekeliling Hime tak, terutamanya family, Hime just nak diorang happy dengan Hime . 

That's all for now, Hime ucapkan goodluck kepada semua yang tengah pening nak isi upu macam Hime ni. Hahahaha . Okay bye bye. *lambai tangan* 

-Hime-