Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Akhirnya berjumpa jugak kami.



Alhamdulillah, setelah 3 tahun perkenalan kita 2 tahun bercinta , akhirnya Hime dengan Neko berjumpa jugak. Thank you mama sebab benarkan anak mu ini keluar dan thank you kakchik and mia sebab teman . tarikh 10/12/2014 tak kan Hime lupa. okay mai nak throwback sikit cerita.

Hime ada dekat Kajang dari 07/12 - 16/12 . Hime dah bagitau kat Neko yang Hime ada kat Kajang, then Neko duk ajak jumpa Hime tak janji sebab tak berani nak bagitau mama sebab dekat rumah acu. Last last pagi 10/12 tu Hime call jugak mama and bagitau mama "Mama adik nak keluar dengan Faris" first tu mama macam tak bagi sebab keluar berdua ja, lepas tu mama suruh ajak kakchik dengan mia , so ajak jugak lah, kakchik tak nak tapi sebab Hime paksa jugak dia pun okay okay lah.

Bila Neko dah habis kelas, dia siap siap and terus datang Kajang, nasib baik UKM dengan Taman Sutera tu tak jauh sangat (ye ke tak jauh?) Bila Neko sampai depan rumah, Hime usya dia dari bilik atas, haha boleh nampak muka gemuruh Neko tu, then Neko call cakap "dah ada depan rumah.." Neko suruh keluar dulu tapi kakchik tak bagi so Hime tunggu sampai semua siap baru pergi dekat Neko.

Bila masuk kereta Neko, terasa excited, takut, malu semua ada . Bila Neko tanya "Nak pergi mana?" Hime pun tanya balik "Nak pi mana?" then kakchik suruh bawak gi Putrajaya, Hime jenis tak kisah sangat bab bab nak pergi mana ni Hime ikut je . So Neko bawak gi Alamanda. Masa dalam kereta tu Hime kerja nak senyum sorang sorang je (excited sangat jumpa Neko) tapi nasib baik pandai cover cover sikit.

Okay kalau nak cerita lagi memang panjang lagi... tapi kisah kisah dating tu tak yah cerita lah. hahaha segan opss maaf bukan dating tapi jumpa. Okay apa apa pun just nak cakap "HIME HAPPY SANGAT DAPAT JUMPA NEKO" walaupun ada gaduh sikit masa nak balik tu tapi bergaduh dengan Neko tu dah jadi perkara biasa. benda kecik pun nak perbesarkan. hahaha .okay that's all for now. bye bye Assalammualaikum.

-Hime-