Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


First Love




Assalammualaikum

Okay hari ni kita cakap pasal "First Love"..
Hmm apa itu first love??

Bagi Hime first love tu adalah orang yang kita betul betul sayang, and orang tu jugak betul betul sayang kita. Walaupun selalu bergaduh benda yang kecil, but akhirnya mereka akan berbaik semula, First love jugak bagi Hime orang yang boleh terima kita seadanya, tak kisah lah perangai buruk atau baik. Sebab sayang / cinta dia terima pasangannya seadanya, dan akan bantu pasangannya untuk berubah.

Maaflah post kali ni Hime berjiwang sikit. Selalu orang kata First Love tu cinta pandang pertama macam first time couple...

Tapi bagi Hime first love Hime ialah Allah, Family, Kawan-kawan and Neko aka Faris. Sebab Hime sayang diorang sangat sangat, and diorang terima Hime seadanya dan diorang akan tolong Hime jika Hime buat salah. Hime selalu pesan dekat diri sendiri "Tak dak orang yang sempurna, so kita terima je dia dalam hidup kita"

First love tu jugak tak semestinya cinta antara lelaki dan perempuan. Allah, Family jugak boleh dijadikan first love kita...tapi sebaik-baiknya biarlah first love kita kepada Allah, sebab tanpa dia kita tak kan hidup dekat dunia ni...

Hime just harap sesiapa yang hime anggap First Love tu akan sentiasa bersama hime sampai bila bila :')

-HIME-