Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Muhammad Izz Zuhayr


My Love and his nephew 

Muhammad Izz Zuhayr , maksu rindu sangat sangat nak tengok Zuhayr , maksu harap sangat one day maksu boleh jumpa Zuhayr dengan  paksu. Zuhayr please be a nice person and always keep smiling okay :D Maksu doakan Zuhayr besar dengan baik, dah besar nanti maksu gi jumpa Zuhayr bila bila free. now jauh sangat maksu nak gi tengok pun. Jangan lupa maksu sudah lah, haritu paksu gi jumpa Zuhayr , Zuhary lupa maksu , bila paksu tunjuk gambar maksu , Zuhayr kata "kakak/mama" last sekali baru Zuhayr kata "maksu". Sedih maksu di buatnya.Nanti jumpa maksu nak kiss Zuhayr banyak banyak , sebab comel sangat Zuhayr ni . hehe :)