Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Mohamad Faris


Assalammualaikum reader.

Sekarang nak tukar lah , selalu update blog pakai nama Aishah now nak pakai nama Hime. hehehe 
kenapa tiba-tiba? Entah macam suka je di panggil Hime.

Okay see post hari ni nama my love Mohamad Faris. Hehe ni kes sebab dah terlalu rindukan my love and terlalu rindu nak update blog. walaupun kerja banyak nak kena siapkan tapi Hime still nak update blog ni!


Someone who make me smile and cry in the same time

Wahhh jujur cakap makin lama kan my love makin HANDSOMEEEE! 
Handsome lagi dari boyfriends (konon) hime kot .

Tinggal sebulan je lagi Faris nak habis matrik and sebulan lagi faris nak duduk kedah pun lepas ni lagi berjauhan lah Hime dengan Faris . Takpe lah lagi pun jauh bukan satu penghalang untuk Hime terus mencintai Faris. *terlebih jiwang lah pulak ayat* Tak kisah berapa jauhnya Faris, Hime akan tetap percaya yang Faris tak kan buat Hime sakit hati or kecewa.

I LOVE YOU SO MUCH MOHAMAD FARIS!
I REALLY NEED YOU IN MY LIFE!
YOU ARE MY EVERYTHING!
YOU ALWAYS MAKE ME SMILE AND CRY IN THE SAME TIME
BUT
I'M STILL HAPPY TO BE WITH YOU.
"MMMMMMMUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!" :*
Bye bye that's all