Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Story in 2014


Assalammualaikum...
wahh so long tak update blog ni rindu nya nak update.
Maklum lah busy sampai tak sempat nak update blog ni .

Just nak cerita sikit lah, tahun ni tahun yang paling busy dalam hidup aishah, ramai classmate aishah cakap diorang tak sempat rehat sebab busy kelas tambahan, homework and macam macam lah . Apa  apa pun nak buat macam mana , memang dugaan tahun ni kan? Bersabar lah ye .

pada 12.02.2014
Sekolah aishah ada perjumpaan waris dan guru hanya untuk tingkatan 5 sahaja, Ya Allah serious aishah tak suka sebab result akhir tahun lepas teruk sangattt!! Apa pun mama dah cakap yang dia percaya aishah boleh berjaya dalam SPM nanti , InsyaAllah Aishah boleh lakukan.

and pada 13.02.2014
Sekolah aishah telah buat program dengan UPM and Dr.Ghazali . Pengetua cakap dia bekas sekolah kitaorang , memang best sangat , why? sebab meet abang-abang and kakak-kakak dari UPM diorang friendly sangat . Paling best sekali masa kena bahagi kan kumpulan, Aishah group 5 , group dengan abang Faizal, Asrul and Faiq . and group kitaorang menang dalam permainan, YAY!!! and paling gila gila sekali abang Ah wang! memang gila gila lah dengan dia , just harap nanti jumpa diorang lagi .

okay that's all