Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


He My Everything


Assalammualaikum reader.

See post untuk hari ni? "He My Everything" who? mesti lah my love Mohamad Faris Bin Mohamad Tajuddin. Bagi aishah Faris adalah segala-galanya, sebab Faris always bersama aishah walaupun aishah dalam keadaan badmood . Faris tahu and memahami aishah sebab bila aishah bad mood dia akan tanya "Kenapa ni? Faris ada buat salah ke dengan sayang?" kalau aishah cakap takde apa aishah okay je , Faris akan tetap tunggu sampai aishah sendiri bukak mulut and bagi tau segalanya.

Faris jenis tak suka kalau aishah simpan rahsia dengan dia, and kadang kadang bila aishah dah mula lepas kan apa yang aishah rasa ni Faris terus cakap "Lepas kan segala-galanya, jangan simpan" so mula lah saat itu air mata aishah mengalir sedikit demi sedikit dan akhirnya aishah akan menangis depan Faris sambil cerita apa yang aishah rasa. Kalau aishah ada cakap benda yang salah tentang Faris, aishah tahu Faris marah dekat aishah tapi Faris jenis yang tak boleh tinggikan suara tambah pulak dekat orang yang dia sayang

Kadang kadang Faris suka tanya soalan yang sama "Aishah ada nak apa apa tak dari Faris?" dan jawapan aishah tetap akan sama dari dulu sampai sekarang dan sampai bila bila iaitu "Aishah nak Faris sekarang". Aishah tahu Faris tak suka jawapan aishah tu sebab Faris dah cakap dia akan sentiasa dengan aishah. so bila aishah dah bagi jawapan macam tu Faris akan cakap "Sayang Faris dah cakap banyak kali kan? Faris tak kan ulang ayat tu" so aishah pun mula lah diam tanpa cakap apa.

Even macam mana pun yang aishah tahu sekarang Aishah perlu kuat menghadapi segala dugaan yang ada . Sebab Allah tak kan uji aishah luar dari kemampuan aishah, yang aishah tahu aishah kuat aishah bukan orang yang lemah, and aishah percayakan faris sepenuh hati aishah.


Okay gambar atas ni apa yang Faris WhatsApp dekat aishah, bila aishah baca boleh mengalirkan air mata kekadang. Yang aishah tahu aishah tak nak sakitkan hati Faris aishah nak jaga hati Faris sebaik yang mungkin, and aishah akan sentiasa nak buat faris happy bersama aishah .

"Dear my love Mohamad Faris, Thank you for everything , thanks for loving me, caring about me, always try to make me Happy again when I'm in sadness , bad mood , sickness . and thank you because always with me. I don't know what should i say i just can say that Thank You and I LOVE YOU SO MUCH! I don't want to let you go from my life because you have brightened my life with your smile and your laugh. Just remember this I LOVE YOU SO MUCH!"
 okay that's all, bye bye. Assalammualaikum. :)