Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Friendship


Assalammualaikum reader!
Yay! finally dah start cuti sekolah! but now i miss school already! why?
Sebab sekolah tempat aishah have fun dengan kawan kawan selain daripada belajar . Kawan kawan yang sentiasa ada dengan aishah susah senang, yang sentiasa beri nasihat yang aishah perlukan, yang sentiasa mengembirakan aishah ketika sedih!

Aishah tak kan dapat semua tu kalau aishah takda kawan kawan dekat sekolah. Kalau pagi pagi aishah bad mood datang sekolah nanti ada lah suara yang tanya dari jauh "Wei Aini hang kenapa? Hang okay tak?" then ada pulak yang akan tanya dekat orang lain "Aini kenapa? ada masalah ke?" Tapi apa yang aishah mampu hanya lah berdiam diri.

Sebab aishah tahu aishah akan okay nanti. Then bila aishah dah mula okay aishah mula lah jadi gila gila dengan kawan kawan aishah, diorang pun layan je. hahaha tapi yang paling best aishah lepaskan perasaan lari padang lah. XD nasib baik lah time tu cikgu lepas bagi main dekat padang tu kalau tak , tak dapat lah merasa lepaskan perasaan.

Aishah betul betul bersyukur kepada Allah sebab Allah telah berikan persahabatan ini! Alhamdulillah . :) Aishah tak nak hilang kawan kawan yang aishah ada sekarang ni kerana kawan ada lah sangat penting pada aishah.





"Ya Allah terima kasih atas persahabatan ini! ku benar benar bersyukur pada mu ya Allah, sesungguhnya pesahabatan yang tidak ternilai yang terlah engkau berikan,"