Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Dream


Assalammualaikum reader, stalker and stranger.
Let's talk about "Dream" today! Wahh speaking english pulak. Hahaha XD
Untuk semua orang mempunya impian masing masing kan? Tipu lah kalau takdak . Setiap seorang mesti ada beribu ribu impian tapi yang boleh di keluarkan dari mulut tak sampai 10 impian.

Macam Aishah sendiri pun ada impian Aishah as you guys know tomorrow is my birthday (30/11). Okay Aishah dah banyak berfikir apa yang akan berlaku masa birthday Aishah nanti , tapi Aishah tahu apa yang Aishah impikan untuk birthday Aishah ni tak kan berlaku. Its okay it just my dream.
Nak tahu apa yang Aishah impikan masa birthday Aishah?

Jeng! Jeng! Jeng! ....

Pada tarikh 29/11 (tak kisah tahun bila) Mama bagitau yang esok (30/11) mama nak bawak pergi satu tempat yang maybe buat Aishah sendiri tak suka nak pi. * terpaksa setuju sebab malas nak duduk rumah. biasa lah duduk rumah pun bukan buat apa, asyik menghadap tab je * Okay then dalam masa yang sama Aishah nak sangat berjumpa dengan Faris * biasa lah bercinta jarak jauh sapa tak nak jumpa kan? * Tapi bila Aishah bagitau Faris , Faris cakap sabar lah tunggu masa yang sesuai * what a sad life *

So keesokan hari nya Aishah terpaksa lah ikut Mama pergi tempat yang Aishah tak nak pi tu. Okay habit Aishah dalam kereta memang suka tidur. So sementara nak sampai ke tempat tu Aishah akan tidur , so aishah tak kan tahu mama abah akan bawak aishah pergi mana. Dalam masa yang sama Aishah tunggu wish birthday dari kawan kawan aishah and diorang tak wish pun *so sad* . Bila Aishah terjaga dari tidur, aishah perasan semuanya gelap sebab mata dah ditutup.

Dalam masa yang sama tempat tu sunyi takde bunyi satu suara or kereta bergerak pun, yang aishah dengar hanya burung burung berkicauan. Aishah panggil takde sapa pun jawab panggilan aishah. So aishah bukak penutup mata and what i see is..... My best friends, my family and sapa sapa je lah yang aishah kenal dan aishah rapat. Bila aishah bukak je dengan diiringi lagu Happy Birthday, keluar lah seorang lelaki bertopeng sambil bawak kek ke arah aishah.

Bila lelaki itu sampai depan Aishah dia cakap "Happy Birthday my Hime" then aishah bukak topeng dia and its Mohamad Faris! XD

Okay that's All. Ini apa yang aishah impikan je . Tak kisah lah kalau tak jadi betul pun. Hehe Yang penting bagi Aishah masa celebrate birthday Aishah , Aishah nak spent all my time, with Family, Friends and my Love!

The End!