Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Throwback (part 3)


Assalammualaikum reader! 
Hehe sorry buat semua tertanya tanya apa yang terjadi . Okay sebab kesian kan aishah cerita jugak lah, tapi yang kali ni pendek je sebab nak bagitau apa yang terjadi.

Okay Jeng jeng jeng...... *aishah tak ingat sangat ayat yang dia hantar tu but cuba ingat balik* hmm dia hantar "Hey Crush! Faris nak bagitau aishah something , sebenarnya Faris dah lama simpan semua ni . Faris nak bagitau aishah yang faris suka aishah......." *okay sorry aishah tak ingat apa yang dia hantar sebab terlalu teruja time tu , yang aishah ingat "that's mean kita dah rasmi couple?" then dia mintak number phone so aishah bagi lah. Lepas dapat number tu dia call untuk kali pertama tapi dia tutup sebab nak suruh aishah simpan dulu number tu. kali ke dua dia call lagi nasib sempat angkat bila dapat dengar suara dia dalam phone memang jujur cakap aishah melting!!!!!

Then lepas couple tu Faris bagitau segala-galanya, dia bagitau yang dia kenal aishah dari kenduri and first time tengok dia dah mula suka . aishah tanya lah "Why?" and he said "Senyuman yang menawan. Senyuman yang memikat hati" *gelak kecil* Hehe. Start situ aishah tau aishah ada stalker setia sampai lah sekarang . :D

Okay The End!

Dah Dah habis dah . Dan Alhamdulillah aishah dengan faris dah One Year pada 12/10/13 haritu. Just harap boleh selama lamanya bersama Faris. Sebab bagi aishah hanya Faris je yang memahami aishah daripada orang lain. dan aishah tak nak jadi macam ex dia bila aishah dengar faris cerita aishah boleh faham perasaan dia and aishah tak nak jadi macam diorang! sampai sekarang aishah pegang kata kata aishah tu "TAK NAK JADI MACAM EX FARIS"

Okay that's all hope sapa yang baca tu enjoy lah yer.. hehe bye bye. Assalammualaikum