Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Throwback (Part 2)


Assalammualaikum reader!
Okay sambung cerita yang tertangguh tu~ hehe 

Bila bermula suka pada si dia. Boleh di kata kan everyday balik stalker si dia. Then one day tu aishah pergi Klang so tak boleh nak online *sedih tak dapat stalker* Then mintak dekat ayong nak pinjam blackberry just untuk nak stalker dia! hehe. macam mana tak rindu perasaan suka dah mula timbul dalam hati ni! hehe . Then perasa dia ada tweet aishah "@Aini_Aishah lama tengok tak POKE dah kalah ke??" Ehh hello aishah tak kan pernah kalah lah lawan POKE :P

One day tu si dia ada tweet "Hi Crush" Hehe sebenarnya ada dah tahu something kenapa dia tweet macam tu semua tapi tak nak lah perasan sangat kan? Saja tweet balik "Hi Crush" haha *mengada gila aishah ni* Mula dari situ lah start Crush crush dengan si dia. Lepastu entah start bila entah terkantoi dengan member kelas sebab selalu sangat tweet dengan si dia. hehe :P bila pergi sekolah mesti kena je perli dengan dia . Lepas tu terpaksa tipu kejap cakap " Tak dak lah wei dia dah ada girlfriend , mana elok kacau boyfriend orang" Sedih jugak lah terpaksa cakap macam tu sebab perasaan suka tu dah berubah jadi sayang hari demi hari. 

Then aishah tak terlalu berharap or apa sebab tengok dia selalu tweet dengan perempuan yang sama that's why aisah cakap dekay member aishah yang dia dah ada girlfriend *jealous sampai sekarang*
*Okay no sad sad about past*  Hari demi hari Exam PMR pun dah makin dekat so si dia selalu suruh aishah study . Time aishah tengah best tweet and stalker si dia . time tu jugak lah dia suruh aishah STUDY -.-" Tak pe lah its okay dia nak tengok aishah berjaya itu je 

9/10/2012 PMR pun lah start , bila PMR dah start jarang lah nak online kan? Lepas Exam PMR untuk 3 hari cuti pulak 3 hari . Pada malam 11/10/12 si dia ada tweet yang dia nak bagitau something dekat crush dia . but aishah dah tidur time tu aishah baca tweet tu esok tu . Malam tu nak tau jugak kan apa yang dia nak bagi tau so aishah tweet "Crush what did you want to tell me?" aishah tertanya tanya aishah tweet benda yang sama banyak dari pagi sampai malam 12/10/12 . Malam tu dia tweet yang dia akan bagitau . then dia tweet "Direct Message" dalam masa yang sama direct message aishah masuk o.O" Jeng jeng jeng......

Bersambung.....