Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Throwback (Part 1)


Assalammualaikum reader! and Good Morning! 
Okay this morning aishah nak throwback sikit kisah masa 2011/2012. iaitu memori sebelum couple dengan my love. Kalau di ingatkan kembali bertapa rindunya aishah masa tu. kalau boleh kembali pada masa tu memang dah lama nak balik ke masa tu tau tak.

Okay back to story~

Okay cerita dia bermula macam ni............
Masa tu 25/11/2011 angkat nikah Ayong with his wife . Aishah happy sangat akhirnya dapat tengok ayong dah kahwin. Hehehe Okay then 26/11/2011 kenduri dekat rumah pengantin perempuan so macam biasa makan makan semua *cakap makan je terus perut bunyi* . Last day 27/11/2011 kenduri dekat rumah aishah!!! Sepanjang 3 hari kenduri tu, aishah langsung tak tahu ada orang stalker aishah dari jauh memang tak tahu langsung! 

Then one day *tak ingat berapa hari bulan* ada someone add aishah at Facebook , and follow aishah at Twitter. first tak accept lah sebab tak kenal kan. then dah lama sikit saja mengusha Facebook si dia tu kan then tengok orang yang sama follow aishah dekat twitter then accept pi lah kan . Pada 19/12/2011 dia hantar something dekat wall facebook aishah, alah macam biasa lah wish "Thank You..." semua tu. Pastu yang aishah terkejut dia tanya "agak agak kenal tak sapa ni" gila tak terkejut orang yang tak di kenali tanya macam tu then dia bagitau yang dia family dari pada pengantin perempuan *kak ipar aishah*

Lepas tu sejak kejadian tu dia asyik POKE aishah je. Tanpa henti henti *sampai sekarang* hahaha sampai one day tu saja tweet dekat dia "@fareast95ive tak penat ke asyik duk POKE POKE ni?" Hehe start situ kitaorang berkawan. Bukan sekadar kawan biasa dah macam kawan rapat kottt! Haha everyday stalker dia then boring boring sikit tweet *peace cara hidup kitaorang memang macam tu* Then pada 28/05/2012 *maybe* ada satu video dekat youtube aishah tengok saja suka stalker sebab dia yang post video tu dekat facebook "HARI GURU SMKSS" okay lepas tengok video tu ada pulak si dia bermula lah perasaan suka dekat si dia *macam mengada sangat je* Hehe sampai sekarang masih suka tengok video tu dekat youtube *just dekat part yang ada my love lah*

Bersambung.....