Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello November


Assalammualaikum reader!
Miss Me? hahaha okay maybe no!

Yay! finally final exam already END! just only for form 4 lah. Next year SPM. *seriously can't believe it* Okay apa apa pun jangan cakap lagi pasal SPM eh? hehehe .Sekejap je kan dah masuk bulan November and hujung bulan November ni "Happy Birthday to Aini Aishah" XD i'm turning 16 years old . Setiap kali masuk bulan baru mesti dekat twitter ada hashtag pasal wish kan? Okay aishah akan bagitau apa yang aishah wish kan untuk bulan ni

#NovemberWish

  • Hope this November is better than October 
  • I wish I can meet my love on my birthday
  • Always be healthy 
  • Get a good result for my final exam
  • GG back like before 
  • Have a lot time with my love
  • Spent all my time with family 
Okay maybe itu je wish aishah yang boleh aishah tulis. Kalau tak banyak lagi ni...tapi biarlah rahsia. Haha Yang mana aishah terangkan tulisan tu, itu paling penting bagi aishah tapi kalau tak boleh jugak, maybe aishah perlu tunggu masa yang lebih sesuai.

Ini semua gambar kemarin 31/10. Hmm sorry sapa yang takda dalam ni sebab battery camera suka buat hal sikit kemarin.
Okay that's all for now. Bye bye. Assalammualaikum.