Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Friendship of GG (part 2)


Assalammualaikum reader..
okay sambungan Friendship of GG

Masa nak dekat dengan PMR GG selalu lepak sekali dekat library , sambil lepas sambil study. Then bila PMR start boleh di kata kan hanya aishah je yang terpisah jauh dari GG diorang duduk tempat lain aishah duduk tempat lain.takde lah sunyi sebab still ada sorang member GG duduk dengan aishah/ :P

Lepas PMR GG happy sangat, seperti biasa GG akan celebrate hanya di satu kedai tu je, kedai tu pulak tak jauh dari sekolah . Memang best sangat boleh di katakan selalu jugak lepak dekat situ dengan GG. Then macam biasa lepas PMR cikgu akan buat aktiviti untuk budak budak lepasan PMR.

Dengan aktiviti yang cikgu buat tu walaupun GG semua group lain lain but GG always bersama lepas aktiviti tu selesai. "Kenangan bersama GG tak pernah dapat lupa dalam fikiran Aishah. Why? because GG orang yang paling aishah rapat sekali"

Tapi... semua tu dah tak sama seperti dulu sejak naik form 4 . Semua member GG berpecah kelas and sorang demi sorang member GG berubah, aishah mengaku aishah pun dah banyak berubah, tapi tak de lah sampai nak kehilangan persahabatan GG ni. :'(

GG yang aishah proud dulu aishah rasa menyesal sekarang.. why? sebab ada yang berubah sebab datangnya kawan baru, ada sebab boyfriend, ada sebab berebut nak orang yang sama, and ada sebab kan hasutan orang ... Errr!! why GG being like this??
"Dear GG, sorry terpaksa tulis kalau terasa memang itu hampa pun"

"Okay aku faham kalau semua tak nak kembali seperti dulu , tapi pleasee!! jangan hilangkan memori kita bersama-sama." "Just harap next year semua akan berbaik semula *amin*"

~The End~