Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Friendship of GG (part 1)


Assalammualaikum reader!
Today Aishah akan cerita kan pasal friendship of GG.

GG adalah satu persahabatan yang bermula dari kelas 3A4 (2012) /maybe tak perlu senaraikan member nya kot/ . GG semua member nya perempuan . Tapi ada sorang dua dari kelas lain jugak. GG orang yang paling friendly dalam kelas sebab diorang kawan dengan semua orang *kecuali aishah* sebab aishah tak pandai bergaul dengan orang, hehe!

GG always happy je dalam kelas walaupun ada masalah dia akan tetap happy tapi bila salah sorang dah mula perasan member GG ada masalah, diorang akan cuba membantu memberikan nasihat yang berguna . *lap air mata sendiri*.

Masa tu GG selalu bersama walau dimana juga dalam sekolah, luar sekolah tak boleh sebab semua duduk jauh. Setiap hari GG akan rehat hanya di satu tempat tu sahaja, tak pernah nak ubah tempat, sampai pernah satu masa pengetua tegur sebab selalu sangat rehat dekat situ, but GG tak kisah and pengetua pun tak kisah.

Lepas trial PMR , GG terpaksa berpisah sementara kerana rombakan kelas but, masih boleh bersama kerana tempat kitaorang rehat tu lah menjadi tempat berkumpul GG .*Ya Allah i really miss GG so much*

okay sorry tak boleh nak teruskan buat sementara nanti menangis pulak depan komputer ni
"I want GG back like before , please GG sapa yang baca ni tolong faham perasaan aku"
Byee~ Assalammualaikum