Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


With the Girls (GG) 05092013

Assalammualaikum!
Yay! Finally dapat lepak dengan GG kembali! Seriously rindu GG, bukan senang nak dapat lepak dengan diorang,  nak tahu kenapa? Sebab semua kebanyakannya duduk jauh. But today Alhamdulillah dapat lepak bersama kembali.
Thank you to mama jugak sebab mama yang suruh ajak kawan kawan datang rumah sebab taman ada buat jamuan raya but aishah just ajak GG lah, sebab nak sangat lepak dengan diorang lagi. Hehe
Apa yang best dengan GG ni adalah, semuanya kaki merapu and gila gila. Dengan orang yang tak kenal jadi pemalu, tapi bila dah kena memang THE BEST lah! XD

Doakan friendship kami akan berkekalan selama lamanya! *amin*
Bye Bye that's all Assalammualaikum!