Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


I miss you my love


Assalammualaikum reader!

Update blog again, now i want to tell you that i miss my the only one love Mohamad Faris, dulu dan sekarang dah tak sama, semuanya dah berubah WHY?? Sebab dua-duanya BUSY! :'( kalau dulu everyday skype, balik sekolah skype,
 tengah malam skype. But now, balik rumah hanya mampu message or call je, tapi Aishah tetap bersyukur.

Kadang kadang aishah selalu teringat masa awal-awal kenal faris sampai lah di minta couple. He always call me as "HIME" . Apa maksud dia? Yang tak tahu itu RAHSIA, tak boleh bagi tau.. :P wekkk!!

One month je lagi dah nak cukup ONE YEAR with Faris, Alhamdulillah aishah berharap sangat boleh kekal sampai bila bila /Amin /




Okay baju tu present dari Faris , aishah punya baju white , suka aishah baju ni, nampak cantik. heheh Thank you so much to my love. Tapi yang black pun nampak cantik, tapi itu t-shirt Faris. 


Okay that's all for now, 
"InsyaAllah lepas ni kalau rajin update blog lagi" See you again! XOXO 
Assalammualaikum! 
  
                                                                                                                                                             -Aini Aishah-