Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Raya 2013




Assalammualaikum reader!

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam . Hehe tahun ni family aishah pakai Tema warna biru . sapa sama angkat kaki... haha kalau macam tahun lepas semua pakai warna kelabu but tahun ni tukar biru pulak. :3 Tahun ni nampak memang ramai yang pakai blue kan? kan? kan? hehe kita memang geng!

Tahun ni aishah sambut Hari Raya tak sempurna sebab Ayong raya dekat Pahang dulu , see gambar tak cukup orang sepatutnya ada 3 orang lagi dalam gambar tu.But its okay Raya kedua balik kampung Perak jumpa diorang .Setiap tahun kalau raya aishah selalunya banyak spent time dengan family sebab tahu hari lain agak susah sikit nak spent time dengan family.

okay that's all for now! Bye bye. Assalammualaikum. and Selamat Hari Raya semua. :)