Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Holiday Start!!


Assalammualaikum reader.
Yeah dah start cuti sekolah for a 2 week. really happy finally dapat pun cuti and seperti biasa no homework. XD Sejujurnya aishah baru balik dari Kolej Komuniti dekat Bertam. and really tired right now, tapi di sebab kan dah lama tak update blog, So menghadap komputer buat sementara. hehe

Okay firstly nak cerita pasal kemarin dulu , our last day dekat sekolah... memang have fun habis lah kemarin Pagi tu sebelum rehat free so buat majlis Khatam Quran. then dapat duit raya dari Pengetua. haha lepas selesai majlis tu budak cina tengah exam Bahasa Cina so tak boleh nak masuk kelas lagi, melepak dekat pondok lah aishah dengan classmate aishah. haha then lepas rehat ada exam physics time dah nak exam baru sibuk bukak buku . haha XD *pendekkan cerita* time balik pulak memang dah plan dengan athirah nak bergambar dulu, so semua *tak semua* bergambar lah dulu. Memang kemarin have fun lah..









Then hari ni join rombongan pi Kolej Komuniti, okay mula mula terkejut jugak sebab Kolej tu dalam kawasan taman. selama ni pergi Bertam tak pernah tau pun ada Kolej dekat situ. hehe best sebab dapat belajar benda baru dekat sana, yang join pergi sana pun semua yang dapat subject ICT, so kena menghadap komputer je lah selama duduk dalam kolej tu... huhu penat sakit mata semua ada. dah lah tengah selsema then duduk dalam bilik yang sejuk memang the best. haha





Okay that's all for now ...btw see Fatihah! sejujurnya dia tengah sibuk duk cakap dengan Paksu dia.. haha sampai tak perasan orang tangkap gambar. haha XD but gambar tu yang aishah paling suka sekali. hehe Okay insyaAllah kalau free lagi aishah update blog lagi. and Happy Holiday to all . Bye Bye, Asslammualaikum. :)