Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Girl's Day Out


Assalammualaikum reader. 

Yay! update blog again... hehe aishah nak cerita kan pasal kemarin iaitu 12.August.2013 bersamaan 5 Syawal. Aishah mula mulanya plan just nak duduk rumah spent time dengan Faris , sebab 12hb adalah hari special kitaorang and kemarin adalah 10 bulan Aishah and Faris bersama but i'm really sorry dekat Faris sebab Aishah lagi banyak spent time dengan kawan.

Okay back to story. First kemarin sampai je duduk rumah Syaida kejap sementara tunggu Fatihah and Afiqah sampai. so duduk sembang sembang tu Afiqah and Fatihah pun sampai masa diorang sampai tu Syaida tipu diorang kata "Aishah tak sampai lagi" diorang pun hampir je percaya. Hahahaha then lepas diorang tahu Syaida tipu so takpe lah , then kitaorang pun terus ke rumah Afiqah, 

Sampai rumah Afiqah tu ada pelajar pelajar mak Afiqah datang tak silap form 6 . so terpaksa duduk dekat rumah Afiqah lama sikit sebab tunggu akak-akak and abang-abang form 6 tu balik -3-" lama kot diorang duduk dekat situ Huhu. Lepas semua dah balik baru lah kami sibuk dekat meja makan tu. Mak Afiqah masak Nasi Dagang. Itu first time Aishah makan untuk sejujurnya.. hahaha

Then seterusnya pergi rumah Fatihah pula , masa perjalanan nak pergi rumah Fatihah , Aishah kena bahan dengan diorang. kena bahan pasal apa tak payah tanya lah. hahah diorang non-stop gelakkan Aishah. kena bahan dengan diorang "Alah perkara biasa bagi Aishah" then lepas selesai dekat rumah Fatihah diorang nak pergi rumah aishah. "Like what!? Seriously?!?!" sebab benda ni takde dalam plan aishah okay!

So bawak lah diorang , misi diorang datang rumah aishah diorang cakap nak tengok bilik! "Bilik yang bersepah tu pun diorang nak tengok" huhu. takpe lah disebab kan kawan bawak lah diorang masuk bilik . then diorang tengok bilik aishah banyak dengan Buku Novel English . " Haha that's not mine okay" 

Okay maybe that's All for now bye. Asslammualaikum . :)


Thank you girl for the happy day!