Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello July 2013


Assalammualaikum reader!
wahh dah lama tak update blog ni . bukan tak tau nak update apa . tak sempat nak update apa sebenarnya. heheh Hari ni 4hb and sepatutnya aishah keluar dengan Afiqah, Fatihah, Ika and Syaida. tapi di sebab kan kurang sihat . so just stay dekat rumah... huhu mesti depa berseronok habis tadi... so jealous!!

Harapan aishah untuk bulan July ni just simple.

1. Sentiasa bersama orang yang tersayang,
2. Nak Aishah dengan GG back to normal macam form 3 dulu
3. Sentiasa sihat *sekarang ni dah sakit*
4. Study bagi rajin *minggu pertama ni pun dah malas*
5. Our Special Day *Happy 9th Months* hehe

... and ada lah lagi. hahah . yang penting bagi aishah Puasa tahun ni lebih baik daripada tahun tahun sebelum ni . /Amin /



































Taecyeon and GuiGui my favorite Couple. nak je sweet and manja macam diorang... hehe serious kalau tengok We Got Married (Global Edition) mesti paling suka part diorang dua. SWEETT sangat!!! Nak je jadi sweet macam diorang . hahah .Okay that's All for now! Bye Bye Assalammualaikum . =)