Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Never same like before


Assalammualaikum reader.
Hari ni adalah hari di mana budak budak lepasan SPM masuk Matrik. Macam kakchik dapat masuk Matrik Perlis and Faris pulak Matrik Kedah .. Kedah tu dah cukup dekat lah dengan Aishah . cuma agak sedih lepas ni mungkin dah tak macam selalu , Selalunya mesti ada je Whatsapp masuk, sekarang ni mungkin kurang sebab Faris busy dengan pelajaran dekat sana.

i wonder cuti dua minggu ni aishah nak buat apa yang aishah tau 29.May (Rabu) ni aishah kena pergi Hospital itu je yang ada dalam fikiran . Agak sedih lah kot sebab mama abah busy dengan kerja so , tak tau lah cuti 2 minggu ni buat apa saja . kalau mama abah nak keluar jalan jalan baru lah aishah ikut , tu pun kalau rajin nak ikut lah .


lepas ni apa apa just maybe luangkan masa dengan buku je lah , tak nak ah jadi budak ulat buku ni . nanti apa pulak , sikit sikit menghadap buku je. Bukannya tak nak langsung menghadap buku , nak lah jugak sebab aishah masih perlu belajar . dah lah Mid-term exam baru je habis , tak kan tak focus kot chapter yang aishah tak boleh . so far okay ada banyak chapter yang aishah dah tak boleh so kena study balik lah cuti 2 minggu ni . 

okay that's all for now . lepas ni tak tau lah boleh ke tak update blog , sebab kemungkinan laptop sekarang ni kakchik akan bawak ke matrik nanti . bye bye~