Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Happy Teacher's Day!!


Assalammualaikum reader!
Finally hari ni boleh update blog walaupun exam tak habis lagi . heheh , Okay see hari ni just nak cerita kan apa yang berlaku dekat sekolah bila sambut 'Hari Guru' dengan GG semua and "Happy Teacher's Day" . Firstly Aishah nak Thanks to Farah sebab cuba baikkan Aishah dengan Qurratu . okay kitaorang gaduh tak perlu tahu lah kenapa~


"see this...? yang penting aishah dah okay dengan Qurratu" Thank you Farah~ 

okay pastu time tu farah takde kerja so dia ambik camera aishah , then dia ajak fatihah buat gwiyomi... okay seriously first tu jealous jugak lah . tapi takpe lah , diorang nak buat gwiyomi .. aishah just tengok je lah . and still jealous sikit *takda kerja nak jealous lahh


Gwiyomi version Farah and Fatihah a.k.a F.F
dalam masa yang sama banyak persembahan lah yang ada dari pelajar and cikgu-cikgu semua . tapi tak sempat nak tangkap gambar sebab terlebih bergambar dengan GG.. hahah , maklum lah susah nak berkumpul sekali , then bila dah boleh berkumpul sekali terus tak ingat dunia . hahaha XD

Dah lah malas nak bercerita . so just tengok gambar dahh lah~~


with Syaida


with Farah  


with Fatihah


Qurratu, Me, Syaida and Fatihah. 


Menjadi memori yang terindah bersama Fatihah, Ika and Syaida .

That's all for now~ Happy Teacher's Day~ we love you all!!Bye bye!