Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello May 2013

Assalammualaikum reader! 

Morning....! Happy Labour Day~ kejap je kan dah masuk bulan May . and esok dah start Midterm Exam *takut* . untuk exam kali ni aishah akan cuba lah buat yang terbaik walaupun tak tau lah macam mana kan . just harap boleh pass pun dah cukup . yang first exam dulu aishah banyak gagal walaupun soalan agak senang .Aishah tak nak terbiasa gagal dalam exam sebab takut SPM tahun depan. 

 

Okay apa apa pun aishah tak tahu lah 12 May ni macam mana . aishah harap aishah tak terlalu stress dengan exam sebab aishah still nak luangkan masa dengan Faris . sebab 12 May tu our '7th Months Anniversary


'Kalau boleh nak je macam dalam gambar ni...' 

Okay that's all for now~ InsyaAllah lepas exam ni update lagi .*maybe okay*

~Aini Aishah~