Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello April 2013




Assalammualaikum reader~
Okay hari ni dah 4 April tahu lambat nak update sorry~ Aishah harap sangat bulan April ni lebih baik daripada bulan sebelum sebelum ni . Hope aishah jadi orang yang lebih baik,Okay firstly aishah tak sabar nak tunggu 12.April ni sebab nak sambut Happy 6th Months with my lovely boyfriend .

Okay maybe bulan April ni aishah agak busy dengan kerja-kerja yang ada dekat sekolah , bukan homework tapi macam Oral, Assignment ICT and Peka okay banyak kerja tu . just hope boleh siap dengan cepat lah sebab aishah tak suka lah kalau ada kerja banyak banyak ni sebab nanti aishah jadi lagi malas /biasa lah tu kalau aishah malas/

Pastu maybe nanti *tak pasti lagi bila* mama nak bawak aishah pergi Hospital kejap then pergi check sakit aishah ni , aishah harap takde apa apa yang teruk lah sebab aishah nak cepat sembuh tak nak sakit sakit dah walaupun aishah tau sakit ni adalah salah satu ujian dari ALLAH . Okay that's all for now~ Nanti update lagi.


Aini Aishah