Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


On The Phone




Assalammualaikum reader! 

Oh yeah hari ni aishah sempat lagi duk update blog. heheh /rajin betul duk update blog/ Okay btw aishah nak cerita semalam aishah sempat OTP dengan faris tu pun sebab kitaorang tak boleh nak tidur. hehe Okay masa sembang dengan faris , faris suruh aishah nyanyikan satu lagu untuk dia , first tu aishah tak nak sebab aishah tahu suara aishah tak sedap mana pun , lagi pun suara aishah serak serak . pastu duduk kejap tu aishah nyanyi sebaris ayat lirik "Sayang dengarlah pemintaan ku jangan ragukan cintaku~" then terberhenti sebab lupa lirik haha pastu boleh pulak faris sambung nyanyi lagu tu . aishah pun macam "Sejak bila lah faris layan lagu lagu macam ni" hehe rupanya faris layan lagu tu sebab nak nyanyikan untuk aishah . lagi pun faris kata dia tengah belajar main lagu tu dengan guitar . /bukan nak bajet sweet okay/ . 



-Okay That's All for now- Bye Bye Assalammualaikum~ 

Aini Aishah