Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Merentas Desa 2013


Assalammualaikum reader ~
Hey~ Finally update again . hehe hari ni sebenarnya hari yang agak memenatkan lah jugak sebab merentas desa kan . hehe okay hari ni finally dapat bersama dengan GG dan jadi gila gila dengan GG . Hehe okay pagi tu masa lari aishah lari dengan Fatihah, Syaida, and Zulaika je then sampai sekolah tengok ramai dah sampai okay kira lambat jugak lah . hehe

Then sampai sekolah tu melepak sekali dengan Farah, Pikah and Nabila so kira GG dah berkumpul walaupun tak semua kan sebab yang lain duduk dekat tempat lain .


Farah


Fatihah and Me (Okay aishah dah nampak gelap --")


Syaida

Tadi sebelum balik kira sempat lagi duk buat gila gila dengan Syaida and Farah , bukak lagu "Miss Right- Teen Top" then nyanyi kuat kuat sampai junior and senior tengok, haha cara paling best lah nak hilangkan tekanan *kot* Okay that's all for now . Bye Bye

-Aini Aishah-