Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


14.March.2013



Assalammualaikum reader.
Finally my first exam in year 2013 end! bila habis exam tu happy sampai tak terkata lah . hahah, tapi ada lah jugak risau dengan result dia , sekarang ni dah banyak paper dah dapat tapi agak sedih lah sebab result agak teruk rasa macam nak koyak je bila dapat result seteruk tu . Jadi bila aishah tengok result aishah tu aishah kata dekat diri aishah "Nak kena berusaha lagi , Gagal sekali bukan maknanya gagal selamanya kan?" yang tak tahannya Kimia boleh pulak kalahkan Fizik walaupun beza tak jauh mana. haha, Fizik start hari ni aishah dengan kawan kawan aishah ajak cikgu buat kelas tambahan special untuk kami je . sebab boleh katakan semua result fizik sikit je lagi nak lulus. Nasib baik cikgu Farehan tu baik nak buat kelas tambahan untuk kitaorang . kalau tak nak harapkan duduk dalam kelas dia maybe tak boleh nak focus sebab ramai orang bising sangat. *Okay Aishah dengan kawan aishah pun bising jugak kadang kadang* Just hope Ujian untuk bulan 5 ni boleh lulus semua lah .

Risau lah kalau tak lulus , sebab nanti lagi lama dah lah soalan semakin senang(perkataan berlawan), InsyaAllah kot boleh buat . Kalau Addmaths aishah kena buat banyak latihan then tak boleh nak cuai . kalau cuai memang habis lah , sebab sebelum ni setiap kali buat latihan boleh je tapi cuma agak cuai lah so kena berhati hati dah lah. Yang bestnya waktu kelas biology sebelum ni apa yang teacher cakap aishah just like "What did teacher say? I don't understand" haha tapi hari ni "Okay like that, okay. okay" hahah , harap lepas ni apa yang semua ajak boleh ingat lah macam mana nak buat kan. -Okay that's all for today , Bye bye! assalammualaikum-

~Aini Aishah~