Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Only Him My Love ♥


Assalammualaikum reader! 
see picture atas ni? okay his name is Mohamad Faris and he is my lovely boyfriend . Aishah betul betul sayangkan dia, kitaorang kenal dah setahun lebih but kitaorang couple baru nak masuk 4 months 12.February ni cukup lah 4 bulan. 

"Why i really love him?" Because faris punya character yang buat aishah betul betul suka dekat dia. hehe, Okay tak perlu cerita lah character dia macam mana biar faris , aishah , kawan kawan faris and orang yang terdekat je tahu. hehe 

Okay walaupun duduk berjauhan aishah tak kisah sebenarnya. "Why?" sebab aishah tahu jarak bukan penghalang untuk kitaorang bercinta. Yang penting adalah sentiasa setia . *terasa terlebih jiwang lah pula =\" Tahu memang lah susah nak jumpa sebab jauh tapi InsyaAllah suatu hari nanti kitaorang boleh berjumpa. =)

Antara gambar Faris yang aishah suka sekali :-














Ni antara gambar yang aishah paling suka ... "Ehh? Why?" Okay aishah pun tak tahu kenapa tapi setiap kali kalau aishah tengok gambar ni mesti aishah senyum je *tampar diri sendiri* 











Haha ini gambar kedua paling aishah suka , Sebab bagi aishah nampak kelakar. XD


Okay sebenarnya banyak lagi ni tapi aishah tak larat nak menaip banyak banyak sebab takut TYPO! haha okay that's all for now, InsyaAllah kalau rajin nanti aishah update lain ye~ hehe Bye Bye Assalammualaikum!