Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello March~




Assalammualaikum reader!
Alhamdulillah kita sudah masuk bulan March . Hari ni dah 1st March okay aishah mungkin tak kan kemana mana stay dekat rumah je hari ni . Aishah mungkin busy nak study untuk ujian bulanan /busy sangat/ --"
Just wish me lucky in my examination. Aishah agak risau sikit dengan ujian ni sebab semua cikgu kelas aishah target semua lulus . Kalau tak lulus ada lah denda dia terutama sekali Chemistry dengan Addmaths.
Kalau addmaths aishah ingat formula insyaAllah boleh jawab, tapi chemistry? Memang sekarang ni kena focus dekat exam dulu .

-Okay tutup topic pasal exam dulu- That's all for now. bye bye Assalammualaikum

-Aini Aishah-