Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello February 2013





Assalammualaikum! reader.
Okay hari ni dah 2nd February . wahh kejap betul lah dah masuk bulan 2 kan? kan? hehe
Harapan aishah untuk bulan February ni ada lah lebih baik daripada bulan January haritu .
Sepanjang bulan January aishah dah melalui macam macam , tapi alhamdulillah masih boleh teruskan hidup sebagai seorang pelajar kelas Sains. hehe =D

Walaupun agak susah tetapi kalau kita berusaha insyaAllah kita akan boleh. Kan? Kadang kadang naik form 4 ni memang lah agak stress sikit sebab ada subject yang memang susah contoh macam Bio and Kimia. Sejujurnya memang subject tu aishah tak boleh nak focus sebab susah bagi aishah. haha

Sebenarnya aishah lebih suka masa form 3 dulu sebab aishah selalu ada masa dengan kawan kawan aishah tapi sekarang ni dah lain semua duduk kelas yang berasingan ,aishah pula setiap hari Isnin sampai Rabu je mesti ada kelas , so balik pun lambat :( aishah harap sangat yang aishah dengan kawan kawan aishah boleh bersatu macam dulu .

Okay lah that's all Bye Bye~ Asslammualaikum~