Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello January 2013 *Happy New Year*

Assalammualaikum! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! :)

Wahh tak sangka kan dah masuk tahun baru rupanya! dan aishah sekarang pun dah masuk form 4 / 16 tahun *okay terasa macam tua lah pulak* Okay memang dah tua pun kan .Sebelum terlupa Happy New Year semua. Kalau dekat Kedah 1/1/2013 haritu dah mula sekolah , dan dah mula belajar. Okay seriously hari pertama tu apa yang cikgu cakap dekat depan lansung aishah tak faham sebab dah lama tak masuk kelas macam tu lah jadinya . *heheh*

Masuk form 4 ni terasa banyak juga cabarannya . Siapa yang kata form 4 tahun Honeymoon ? *sorry korang salah okay * Form 4 ni lah banyak cabaran tak boleh main main sebab mulanya subject baru yang kita tak belajar masa form 1 - 3 dulu, contoh macam Bio, Fizik, Kimia, Addmaths, Akaun, and..... *dah lupa subject apa lagi*


\Okay ni muka yang bajet study, sebenarnya tak study pun/
Okay that's All for now
See you again bye bye~

Aini Aishah.