Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello December~


Assalammualaikum! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! 

Wahh kejap nye dah masuk bulan December kan? maknanya result PMR pun dah nak keluar lahh kan? Okay aini dah agak takut ni nak pergi ambik result PMR ni. Tapi apa yang aini mampu sekarang ni hanya berdoa dapat result yang elok. *Amin*

Aini macam tak percaya je yang next year aini dah nak masuk form 4 . Okay aini just berharap yang aini boleh terima semua tu .  Apa apa pun aini nak habiskan hidup sebagai remaja 15 tahun dulu ehh. hehe. nanti bukak sekolah baru nak fikir yang aini dah 16 tahun. 




Wahhh banyaknya Rilakkuma xDD aini minat sangat dengan rilakkuma ni *harap sangat satu hari nanti boleh dapat*
Hehe.. baru ni aini baru je Sambut birthday aini yang ke-15 tahun . time birthday aini tu aini dapat kejutan dari seseorang Tepat pukul 12 mcm tu *okay 12:10 mcm tu lah sebenarnya* dia call and dia nyanyikan lagu "Happy Birthday" untuk aini. mula mula tu terkejut juga lah tp aini happy sangat time dapat call tu :)

Pastu masa aini On The Way pergi Perak dapat mesej dari kakak. Kakak wish Happy Birthday . pastu aini mintak kat dia belanja tengok Twiling tp malang nya xdapat kakak kata tunggu cerita "The Rise Of The Guardian". aini pun macam Okayy lahh~  Hehe

Okay malas nak cerita dah. Bye for now~