Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


29.October.2012

Assalammualaikum! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! 

Hey semua hari ni kan aini nak cakap sikitlah pasai aktiviti yang telah aishah buat dekat sekolah sampai sekarang . Pagi tadi dekat sekolah ada buat dua aktiviti start dari minggu lepas lagi tapi bagi aini minggu ni best lagi kot . First pagi tadi buat Teka-teki dalam bahasa inggeris. Okayy soalan dia agak mencabar minda tp tak boring lahh sbb semua dok bagi jawapan yang agak merapu sikit .. haha xD 

Pastu lepas rehat tu ada aktiviti KHB kena reka cipta . Tajuk yang cikgu bagi ialah "Tempat Berteduh" okayy mula-mula tu aini ingatkan susah nak buat semua tu . tapi makin lama makin senang pulak . heheh  

Okayy ni ada sikit gambar time buat reka cipta tdi 


Time ni Mus dok tengah pasang bumbung rumah ... 


Dengan bantuan dari semua pihak dalam kumpulan 5 akhirnya siap juga ... tengok simple ja kan ? hahah xD 
yang aini dok herankan Ini Rumah ka Pondok ? haha tapi tak pe lahh depa dah bagi nama mcm tu terima jer lah 


Ni pulak hasil kerja dari kumpulan 3 =) 


Ini semua hasil kerja 10 kumpulan =) 

Okay tadi sebelum balik aini dah janji nak keluar dengan syaida, fatihah and qurratu . tapi entah mcm mna aini boleh tertidur pulak sampai pukul 4:30 tu pun sebab syaida hantar mesej tnya "jadi ke tak" aini dapat mesej tu terus tngk jam . OMG aini memang dah lambat . So aini mintak maaf sngt-sngt to Syaida , Fatihah and Qurratu . InsyaAllah benda tu tak kan berulang 

Okayy That's All for now Bye Bye ~ =)