Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Selamat Hari Raya Semua =)

Assalammualaikum! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! 


*Zelo*

Hari ni dah masuk hari yg ke-29 kita berpuasa dan hari terakhir juga untuk kita puasa pada tahun ni 
macam mana dah siap persiapan nak raya esok ... ? Korang tahun ni raya dekat mana Kampung or dekat Rumah? Wahh bestnya depa boleh raya dekat kampung. aini tahun ni raya dekat rumah dulu raya ke-2 baru balik kampung dekat Perak *tiap-tiap tahun raya dekat rumah dulu* ... hehe 


Selamat Hari Raya!! semua ... *bagi bunga*

Aini akan rindukan Ramadhan tahun ni sbb ramadhan tahun ni lebih menguji kesabaran aini daripada tahun lepas. Okay aini dah tak tau nak update apa lagi . so maybe sampai sini dulu kot aini update blog kalau rajin nanti aini update blog pasai raya tahun ni macam mana okay . bye bye~ *lambai tangan*