Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello August ~

Assalammualaikum! Konnichiwa! Annyeonghaseyo!


Hey semua apa khabar? sihat tak ? okay aini rasa dah lama jugak aini tak update blog . Rindu giler nak update blogg ... huhu okey start minggu depan hari ahad aini dah start Trial so tak leh nak main laptop lah ada sesetengah sekolah dah start dah Trial PMR kan?

Okay semua yg Trial PMR and SPM Good Luck okey 8A's, 9A's and 10's Insya-Allah buat yang terbaik okay banyak kan berdoa pada Allah .


Ni muka budak yang nak Trial PMR minggu depan ... 
 #MyAugustWish Akan buat semampu yang boleh untuk trial PMR 8A's Insya-Allah *Amin* okay sebenarnya aini tak yakin boleh dapat 8A's trial PMR ni so aini taget 3A's or 4A's dulu sebab semakin dekat dengan Trial PMR aini dah jadi Blur sikit , jadi aini tak berani lah nak taget bnyk-bnyk

Okay lah sampai sini dulu lah kot . aini pun dah tak tau nak update pasai apa ...
So Good Luck untuk budak-budak yang trial PMR and Good Luck jugak untuk kakak-kakak dan abang-abang yg Trial SPM

That's All Bye Bye~


Heart's from Kim Himchan