Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


My New Bias =)

Assalammualaikum! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! ♥ 


Hari nie kan aini ada jumpa bias baru ... nama dia SHIN WON HO dari kumpulan Cross Gene ... okey kumpulan tu xlah terkenal sngt , aini kenal dia pun lepas tngk cerita "BIG" dekat KBS time aini tngk tu dah Episode 3 so xda sngt lah dia pastu petang tdi lepas balik sekolah dlm pukul 4 mcm tu kakak bukak cerita Big tu tngk dari Ep 1 , nampak ja muka SHIN terus jatuh hati ... haha


SHIN WON HO
nie lah SHIN ! Comey kan Comey kan? mula-II aini tngk mcm L (Infinite) pastu tngk balik ehh bukan dia lah ... xpa lah pastu tngk yg gambar ke dua nie nmpk mcm dongho pulak ... *Ehh bukan dia lah* hehe
  okey lah nie ada sikit profile Shin Won Ho ... aini pun xtau sngt lagi pasai dia 


Name: 신원호 / Shin Won Ho 
Profession: Actor, singer, and model 
Birthdate: 1991-Oct-23 
Birthplace: South Korea 
Height: 185cm 
Weight: 66kg 
Blood type: A 
Star sign: Scorpio
Okey sampai situ dulu .. bye bye