Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello July !

Assalammualaikum! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! 


Hey guys ! sekarang dah bulan July ... OMG! Percubaan PMR dah nk dekat lahh =.='' aini rasa kan aini belum ready lagi untuk Percubaan PMR ='3 okey lah aini xnk lah nk cerita pasai PMR lagi nnti buat aini lgi takut ... 

Hari nie dah 3. July. 2012 okey xlama lagi kta dah nk puasa kan? wahh xsabarnya aini nk puasa ... *okeybajetbaiklahnie* hari nie jugak aini ngan kwn-II aini yg lain dah celebrate Birthday bdk kelas aini tu nama dia Nadirah ... 


Nadirah with Our Math Teacher
Happy 15th Birthday Nadirah! yg potong kek tu lah nadirah yg sebelah tu cikgu kesayangan aini ngan kwn-II aini yg lain ... hehe  =D kami celebrate Birthday dia time waktu habis sekolah *mean Habis waktu sesi Pagi* buat dekat pondok berkembar .. buat kat situ sbb situ ja tempat yg kami suka lepak ... hehe

Bulan nie jugak Birthday Athirah  & Syaida ... Athirah 6.July, Syaida pulak 11.July kat athirah aini xtau nk bagi apa ... kat syaida dah bgi walaupun hadiahnya xberapa mahal ... =)


Athirah and Syafiqah


Syaida
Okey dah mls nak cerita and malas nk upload gambar yg bnyk tu bye bye !