Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


20.June.2012 (Sukan Sekolah)



\\ Assalammualaikum //
\\ Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao! //

Wahh... dah lama jugak kan aini xupdate blog *yer ker?* ... sorry xde cerita nk update ... hari nie ada la sikit cerita yg aini nk cerita kan ... okey pagi tdi aini xp school alasannya Tak Belajar ... okey not aini sorang ja okey member-II aini pun ramai yg xnk p sbb kami tau hari nie mmg xbelajar pun ... hehe

Pastu petang tdi pulak ada Sukan Akhir okey yg ramai lah yg pergi sbb bebas boleh bawak camera ngan phone aini pun bawak jugak stgi xbawak xleh nk bergambar ngan Syaida and Fatihah pulak kan ... hehe tp hari nie aini xbnyk pegang camera Syaida yg tlg jdi Photographer untuk aini sbb aini agak malas nk bergambar ... hehe BTW Syaida Thanks You ! for Today *wahh speaking la pulak*


Alia and Athirah ... 


Phone Syaida cover L 



Fatihah and Aini (me) *muka aini huduh... wekkk wekkk*


Only Aini ...=)


Syaida ... 

Okey Taniah untuk rumah Panglima (Kuning) and Kedet Polis kerana telah mendapat Juara sukan kali nie ... *sama mcm tahun lepas lah* aini bangga sikit lah sbb rumah Panglima umah sukan aini and Kedet Polis pulak unit beruniform aini ... hehe walaupun KP tak pernah mai walaupun sekali ... hehe =D

Okey That's All dulu ... Bye Bye! =)