Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Holiday Start =D




\\ Assalammialaikum //
\\ Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao!  //


Morning! Wahh bestnya mid Exam dah habis and cuti pun dah start ... okey tau la just cuti 2 minggu tp boleh la aini nak berehat lama sikit kan =D Mid Exam pun dah habis aini just tinggal lagi 2 exam ja... time exam tu boleh di kata kan semuanya aini hentam saja ... bukan semua la ... nak buat mcm mna kan buku pun tak baca ... aini cuma baca untuk Pendidikan Islam , contoh Essay English and Math ... yg tu ja yg lain tu hampeh!!! haha


Nie cara aini study okey bukan untuk di tiru time exam 
Math hari tu paper 1 susah giler kot tapi datang paper 2 "Ehh! senang lagi dari paper 1" =.='' pastu time hari ada exam Seni aini tak bawa color ... mmg bagus! aini ingat kan cikgu nak bagi soalan bulat-II tp dapat kertas kena warna ... apa lagi kelang kabut la pinjam warna dekat org ... hehe nasib baik ada org baik hati nk bgi pinjam klu x mesti dapat 'E' untuk seni


Baca buku sejarah form 2 ... tak baca sngt pun sebenarnya =D
Minggu depan hari ahad sampai rabu aini ada tuisyen ... adoi!baru ja nak rehat tp ada tuisyen pulak ...tak pa lah dah nak buat mcm mna cikgu dah buat kena p la jugak jawabnya ... ~.~" Okey sampai sini dulu lah kot ... aini lapar xsarapan lagi nie ...Okay happy holiday semua =D
Bye Bye~~