Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello June~



\\ Assalammualaikum  //
\\ Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao! //

Hey! its ready June dowhh! Ini bermakna PMR pun dah nak dekat , OMG! aini rasa aini xready lagi untuk hadapi PMR = ='' okey aini kena hadapi juga walaupun aini xnak, Bulan June nie Birthday bias aini nama Kim KwangYeon dari kumpulan LED Apple OMG! so excited ...haha Ehh korang tnya yg mna? Nanti lah aini tunjuk hehe =)


Pagi Rabu (30.May.2012) time nie nak p sekolah ada kelas tambahan 
muka gembira sbb hari last ada kelas tambahan ... hehe 
time hari rabu tu kan cikgu yang masuk kelas aini tu semua sporting ... memang terbaik lah ! paling sproting sekali cikgu KHB la ... memang suka buat lawak ... dah la masuk kelas terus senyum *aini tak tau apa yg dia dok tngah fikirkan time tu* 

Niel MV To You
korang yg minat Teen Top tngk xlagi MV To You  , seriously aini ckp aini dah terpikat balik dengan niel lepas tngk MV To You maybe terpikat sbb Dance die sexy kot ... hehe , Okey-II Tak nk cerita pasai niel sekarang nie ... Tapi dia memang Comel kan?!!! xDD 

Okey That's All dulu nanti aini merapu lagi bnyk Bye Bye! haha