Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


16.May.2012 (Exam mood coming)



Assalammualaikum! 
\\ Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao! ♥ //

OMG! esok aini ada Peperiksaan Gempor KHB pulak tu ... baca buku pun tak lagi ... pastu folio Geo pun tak siap lagi and minggu depan dah Exam -.-'' Adoi!! susahnya jadi form 3 ... tak per lah nak buat mcm mana kan dah takdir ... Wish me Lucky okey for Exam tomorrow  and Next week 

Ohh hampir terlupa ... hari nie kan hari guru aini nak ucapkan Selamat Hari Guru kpd semua cikgu yang pernah ajar aini dari kecil sampai sekarang dan akan datang =) Tdi kat sekolah ada buat sambutan hari guru ... okey best la jugak , aini bukan buat apa pun aini just main ngan camera and phone jerr =D #That's Me


Tengok tu yang ni pun boleh jadi kerja aini 


Yang ni pulak tangkap tak nampak muka --''
Okey Happy Teacher's Day again ... aini dah malas nak carita lepas exam ni pulak kot aini akan cerita ... Good Luck for sapa yang dok tengah Exam and yg akan Exam nanti ... always do the best okey =D
Bye Bye!~