Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


March EXAM "The End"



\\Assalammualaikum//
\\ Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao!  //

Wahh!! best nya EXAM untuk bulan March dah habis XDD... *nyanyi lagu Forbidden Love*
happy-II jugak tapi still ada homework ... *yg tu yg lemah tu*
Homework yg cikgu bagi tu mcm homewok  cuti sebulan ohh~~ dah la cuti nie nk kena buat Folio Sejarah & Geo pastu ada pulak Homework ... *adoi* 


Okey first sekali Abaikan apa yg ada kat muka tu ... coz time tu xBer-MakeUP
 time nie dok tengah study ... *study apa baca buku sikit dah terlena* =,=''
\\Kes kemarin la nie baca buku sat terlena sampai esok pagi// *tu panggil study ker?*

Okey apa yg penting ... aku tak payah jawab EXAM dah buat sementara nie ... 
kena tunggu EXAM yg akandatang la pulak ... hehe =)

 Okey aini dah tak sabar lah hari sabtu nie nak pergi MELAKA!!! 
Yey!! boleh main ngan cousin ... walaupun cousin aini masih bdk-II =D


Okey is this HIMCHAN member from B.A.P?
Ehh really this is Himchan ... Serious Cute XDD
Okey dah tak tau apa nak update ... 
sebelum aini update benda merapu lebih baik aini tutup sekarang 
Bye-II Blogger Girls & Blogger Boys =)