Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Hello March ~

Cute Shori

\\Assalammualaikum //
\\ Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao!  //

Wahh cepat kan dah masuk bulan March ... ? 
okey sebenarnya tak de story sngt untuk hari nie ... yg aini nk cerita hari Sabtu nie aini sekolah ganti ... 
and hari sabtu tu jugak sekolah aini ade buat Merentas Desa ... 
for sapa yg tak suka berlari ...mmg depa kata tak best la ...
Okey yg penting hari Sabtu nie camera kena ada ... *penting sngt ka camera tu?*

and minggu depan hari selasa aini dah start exam ... okey agak nervous tapi aini try buat yg terbaik lah
kalau tak leh dapat 'A' pun tak pa, janji lulus cukup *Insya-Allah*... 


Okey yg nie lah apa yg aini dok buat pada 1.March.2012 .. *Tak Cantik Pun*
Okey that's All dulu kot untuk hari nie ... 
Bye Bye