Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Study Group ...

Assalammualaikum .. 
Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao!

okey hari nie Aini , Qurratu , Syaida & Fatihah buat study group ... okey sngt memenat kan 
kami start dari pukul 3:15 lebih kurang mcm tuu habis pukul 6:15 ... *lama nya* 

tapi alhamdulilah ... buat study group tu xsia-sia sbb ada jugak homework yg siap ... =) 
aini nak p sekolah sbb nk siap kan Pembentangan Sejarah , yg nk kena bentang esok ... =.=''



Time nie dok buat HOMEWORK Math !! 
nk buat homework pun kena smile-II tau dak ... hehe =D ...sebenarnya aini time nie nk tergelak sbb Qurratu tangkap lambat sngt ... hehe , harinie Qurratu lah yg jadi Photographer ... sbb dia sorang ja yg Homework yg tak banyak ... =))


Yang nie dok buat SEJARAH ... PINK tuu =D
time nk buat sejarah tu ... tukaq tempat sbb tempat dok buat homework tu bdk-II petang nk duduk ... 
so p duduk dekat dewan Maruah ... =)

Okey that's all lah dulu ... 
nnti pulak la update ... 
Bye Bye!! 


Yang nie gambar Kemarin Di Pantai Murni !!