Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


09.February.2012

Assalammualaikum!! ♥ 
Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Nin Hao! ♥ 

Hari nie mcm-II dah berlaku , ada yg happy , ada yg sad ... 
tapi yang story sad tu aini tak leh cerita sbb itu rahsia ... hehe *sorry*

yang happy nya hari nie ... aini ngan qurratu dok kacau kwn kami dok buat DATE ... *jahat kan!!*
pastu balik sekolah tu , anak jiran pulak balik ... tp yg sulung tu xbalik sbb sekolah ...
yg ada dua org bdk riang tu jerr lah ... nk tau sapa ..


Nie lah dua bdk riang tuu!! 
tapi hari nie yg kecik tu kurang riang maybe sbb terlalu letih kot ...
tp depa comel kan ... ??



okey lah that's all 
Bye Bye!! ♥