Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


13.January.2012

Assalammualaikum !!

Hey semua ... 
good evening !! 

hari nie aini dok sorang-sorang dekat umah start dari pagi tadi lagi sampai sekarang ... 
nak takut buat apa ... aini dah biasa duduk sorang-sorang kat umah ... :) sbb tu la tak takut .. hehe

okey hari nie 13.January.2012 kan??
sebenarnya hari nie Birthday salah sorang member dari N.Y.C !!
nama dia NAKAYAMA YUMA!!! 





Jeng3!! this is Nakayama Yuma
Qurratu Ainie minat la dekat mamat nie !! haha aini pun minat dia tapi aini minat yg sorang lagi ... tau2 lah yg mna kan?? hehe!! okey hari nie dia dah masuk 18 tahun!! 

 Happy Sweet 18th Birthday Nakayama Yuma!!
Dah besar sekarang dulu time aini minat dekat baru umur 16 tahun sekarang dh 18 tahun!!  
cepat sungguh dia membesar .... hehe 

 okey tak da story lagi ... klu nak baca pasai aini dekat sekolah 
baca post nie (click)  hehe :)
okey Bye Bye!!