Never Perfect.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Bias

Annyeonghaseyo. Hime desu.. don't forget to Follow me , Insya-Allah i will follow you back =)


Bigfoots!

CutieBaby(s)

Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Aini Aishah
Others:   


Bye Bye~~

Assalammualaikum!!

Hi! Konnichiwa! Annyeonghaseyo! Ni Hao!

Hey !! pagi semua ... rasa lama jugak la aini tak update blog kan?? yerr la sebelum nie tak tau nak cerita apa ... hari maybe ada la cerita sikit ... hehe 
owh sebelum aini lupa SELAMAT TAHUN BARU kpd semua warga Blogger !!
sekejap jerkan dah nak masuk 2012... sekolah pun dah nak start... that's mean PMR is waiting for me =-="
so mcm mna nak get ready or belum ...? okey aini pun xtau ready atau belum


aini rasa mcm tak nak jer tinggalkan 2011 ... terlalu banyak memory aini masa 2011 ... tapi aini tak leh buat apa ... hanya tuhan yg maha berkuasa ... hehe 

apa-apa pun aini dah dapat calender 2012 ... bukan sebarang calender okey ... tapi calender NYC !!
aini suka giler calender tuu ... terlalu comel 


NYC 2012 calender ... (JANUARY)
okey dah tak tahun nak tulis apa 
sampai sini dulu lah ... 
Bye Bye!! 


 Written by: Aini Aishah